Mica Flake 2-076

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Flakes Mica asale saka sekumpulan mineral silikat lembaran, diarani mika, sing kalebu Muscovite, Phlogopite, Biotite lan liya-liyane. Liwat proses manufaktur kanthi teknis, mineral mika dipérang dadi potongan kaya lembaran, dipérang dadi klompok warna alami lan dipotong dadi ukuran flake standar. Flakes unik iki nyedhiyakake kincir logam alami sing ora bisa digayuh karo mineral sing direkayasa liyane.

Dheweke minangka mitra sing apik kanggo produksi cat lan lacquer uga bahan hiasan stereo sing kuwat kanggo lapisan njaba lan interior.
Paket: 25kg / tas
Ukuran Reguler: 1-6mesh, 6-10mesh, 10-20mesh, 20-40mesh


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan