Spesifikasi Konstruksi Pelapisan Batu

Piranti: Alat ing ngisor iki kudu kasedhiya sadurunge konstruksi. Kabeh banget umum lan sampeyan bisa nemokake ing toko bahan utawa toko hardware. 

Sikat Roda

img (3)

Semprotan Gun

img (4)

Tape Topeng

img (5)

Gosip Sikat

img (1)

Muter Gun

img (2)

Proses konstruksi:

1.Untuk ngrampungake perawatan kanggo retakan tembok lan bagian sing rusak karo kemul;

2. Gunakake blender kanggo nyampur cat primer lan lateks kanthi kapisah;

3.Gunakake primer kanthi merata menyang permukaan konstruksi nganggo sikat roller;

4.Tindakake konstruksi lapisan watu imitasi nalika primer garing, tutup topeng konstruksi kanthi kaset masking miturut ukuran sing dibutuhake;

5.Gunakake cat lateks ing primer nganggo sikat roller, banjur lebokake flakes warna nganggo bedhil ing tembok kanthi jarak 30-50cm, nanging 10-20cm ing simpang tembok. (Luwih becik disiyarake flakes warna nganggo tangan, nanging mesthekake kanthi disebar kanthi becik.

6. Gunakake sikat scrubbing kanggo mbusak flakes warna sing ora dibaleni sawise 24 jam konstruksi. Banjur mbusak kaset masking. Narik kaset masking ing cedhak prapatan supaya ora kena pengaruh ing permukaan rampung.

7.Sampel topcoat nganggo gun semprotan nganti jasing bener-bener garing kanggo nyegah flakes sing tiba uga nggayuh efek fireproofing, bukti banyu, asam lan resistensi alkali lan antipollusi.


Wektu kirim: Jun-23-2020